zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Nasi Bawang Putih - knoflookrijst
- Bihun Goreng Ayam - gebakken mihoen/mihun met kip
- Wairi tulumanu - Kip in kokosmelk
- Sate Maranggi Purwakarta - sate van rundvlees met een komkommersaus
- Ayam Bakar Kalasan - geroosterde kip uit Yogyakarta
- Woku Ikan Kakap - zeer pittig gekruide vis uit Manado
- Gulai Itik (Padang) - eend in groene pepersaus
- Lepat ubi - cassave snack uit Sumatra
- Samgyetang 삼계탕 - kippensoep met ginseng
- Sate Lilit Sampi - balinese sate van rundergehakt
Sambal trasi 2


Sambal trasi 2
Bahan-bahan:
Ingredienten:
40 Lomboks (Spaanse pepers)
4 sjalotten
2 theel trassie
1 1/2 theel zout
olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks fijn. Verhit wat olie in een wok/wadjan en bak de lomboks met de trassie licht. Voeg dan de sjalotten en het zout toe en bak alles goed op.
Bahan-bahan:
Ingredienten:
40 Lomboks (Spaanse pepers)
4 sjalotten
2 theel trassie
1 1/2 theel zout
olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks fijn. Verhit wat olie in een wok/wadjan en bak de lomboks met de trassie licht. Voeg dan de sjalotten en het zout toe en bak alles goed op.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.