Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal bawang 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal bawang 2

Bahan-bahan:
ingrediënten:
20 sjalotten
3 teentjes knoflook
10 lomboks
1 eetl gula jawa
1 theel asem
2 eetl water
2 eetl olie
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Kook de lomboks en halveer deze. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Meng de asem met het water en voeg dit toe. Wrijf of maal de suiker met de lomboks fijn en voeg dit ook toe. Laat het zachtjes stoven totdat de olie bovendrijft.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 270 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018629