Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 16 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Semur Bebek Bumbu Ngo Hiang - gesmoorde eend in een donkere kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Bebek Bumbu Ngo Hiang
gesmoorde eend in een donkere kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr eend
2000 ml water
5 cm jahe
2 lente-ui
4 eetl kecap manis
4 eetl arak (witte)/angciu
50 gr palmsuiker/rietsuiker/kandij
1 eetl ngo hiang/vijfkruidenpoeder
1 wortel
700 gr witte kool
6 shiitake paddenstoelen

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de jahe. Snijd de wortelen plakjes en de kool in grove stukken. Snijd de lente-ui in stukken. Snijd de paddenstoelen in dunne plakjes.
Verhit in een pan het water en breng het aan de kook. Snijd de eend in 4 stukken en voeg het toe aan het water en kook het voor 5 minuten. Verwijder dan 2/3 van het water en voeg dan de jahe, de lente-ui, de kecap, de arak, de palmsuiker en de vijfkruidenpoeder toe en kook het daarna afgesloten en op middelhoog vuur voor 1 uur totdat de eend gaar is geworden.
Dan de wortel, de kool en de paddenstoelen toevoegen en kook het verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41449018