Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Semur Bebek Bumbu Ngo Hiang - gesmoorde eend in een donkere kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Semur Bebek Bumbu Ngo Hiang
gesmoorde eend in een donkere kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr eend
2000 ml water
5 cm jahe
2 lente-ui
4 eetl kecap manis
4 eetl arak (witte)/angciu
50 gr palmsuiker/rietsuiker/kandij
1 eetl ngo hiang/vijfkruidenpoeder
1 wortel
700 gr witte kool
6 shiitake paddenstoelen

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de jahe. Snijd de wortelen plakjes en de kool in grove stukken. Snijd de lente-ui in stukken. Snijd de paddenstoelen in dunne plakjes.
Verhit in een pan het water en breng het aan de kook. Snijd de eend in 4 stukken en voeg het toe aan het water en kook het voor 5 minuten. Verwijder dan 2/3 van het water en voeg dan de jahe, de lente-ui, de kecap, de arak, de palmsuiker en de vijfkruidenpoeder toe en kook het daarna afgesloten en op middelhoog vuur voor 1 uur totdat de eend gaar is geworden.
Dan de wortel, de kool en de paddenstoelen toevoegen en kook het verder gaar.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 43 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083693