banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Semur Bebek - smoor / stoofpotje van eend

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Bebek
smoor / stoofpotje van eend

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr eend
850 ml water
1 eetl limoen, sap
1 tomaat
1 eetl kecap asin
2 eetl kecap manis
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel peper
1 theel nootmuskaat
1 eetl zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in 6 stukken en de tomaat in 6 partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Wrijf de eend in met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan het water en de kecaps toe en breng aan de kook.
Dan de eend toevoegen en kook zachtjes totdat de eend gaar is geworden. Voeg dan de tomaat toe en kook deze zacht. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580483