Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Semur Bebek - smoor / stoofpotje van eend

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Semur Bebek
smoor / stoofpotje van eend

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr eend
850 ml water
1 eetl limoen, sap
1 tomaat
1 eetl kecap asin
2 eetl kecap manis
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel peper
1 theel nootmuskaat
1 eetl zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in 6 stukken en de tomaat in 6 partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Wrijf de eend in met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan het water en de kecaps toe en breng aan de kook.
Dan de eend toevoegen en kook zachtjes totdat de eend gaar is geworden. Voeg dan de tomaat toe en kook deze zacht. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40924795