Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Semur Bebek - smoor / stoofpotje van eend

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Semur Bebek
smoor / stoofpotje van eend

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr eend
850 ml water
1 eetl limoen, sap
1 tomaat
1 eetl kecap asin
2 eetl kecap manis
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel peper
1 theel nootmuskaat
1 eetl zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in 6 stukken en de tomaat in 6 partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Wrijf de eend in met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan het water en de kecaps toe en breng aan de kook.
Dan de eend toevoegen en kook zachtjes totdat de eend gaar is geworden. Voeg dan de tomaat toe en kook deze zacht. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911840