Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Semur Bebek - smoor / stoofpotje van eend

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Semur Bebek
smoor / stoofpotje van eend

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr eend
850 ml water
1 eetl limoen, sap
1 tomaat
1 eetl kecap asin
2 eetl kecap manis
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel peper
1 theel nootmuskaat
1 eetl zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in 6 stukken en de tomaat in 6 partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Wrijf de eend in met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan het water en de kecaps toe en breng aan de kook.
Dan de eend toevoegen en kook zachtjes totdat de eend gaar is geworden. Voeg dan de tomaat toe en kook deze zacht. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 42 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41186251