Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sayur tjétjéh 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur tjétjéh 2
 
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1500 ml water
250 gr witte kool
100 gr kouseband
2 rode lombok
1 groene lombok
1/2 tempé
150 gr bamboescheuten (reboeng)
75 ml olie
5 sjalotten
4 teentjes knoflook
1/2 eetl assem
150 ml kokosmelk
2 aardappelen
1 theel zout

Haluskan:
boemboe:
2 kemirienoten
3 cm laos
2 theel ketumbar
2 cm kencur
1 theel trassi
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de aardappelen in flinterdunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en frituur de plakjes aardappel krokant en laat deze daarna uitlekken. Verhit het water in een pan met het zout. Snijd de kool fijn, de kouseband in stukjes, de lomboks in schuine stukjes en de tempé in dunne reepjes. Voeg dit alles bij de bouillon en stoof dit mee. wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en fruit de boemboe voor 2 minuten. Voeg de boemboe dan toe aan de bouillon samen met de asem en de kokosmelk. Stoof dit alles voor 15 minuten. Voeg dan de aardappelschijfjes toe en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41186133