Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sayur tjétjéh 2
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sayur tjétjéh 2
 
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1500 ml water
250 gr witte kool
100 gr kouseband
2 rode lombok
1 groene lombok
1/2 tempé
150 gr bamboescheuten (reboeng)
75 ml olie
5 sjalotten
4 teentjes knoflook
1/2 eetl assem
150 ml kokosmelk
2 aardappelen
1 theel zout

Haluskan:
boemboe:
2 kemirienoten
3 cm laos
2 theel ketumbar
2 cm kencur
1 theel trassi
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de aardappelen in flinterdunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en frituur de plakjes aardappel krokant en laat deze daarna uitlekken. Verhit het water in een pan met het zout. Snijd de kool fijn, de kouseband in stukjes, de lomboks in schuine stukjes en de tempé in dunne reepjes. Voeg dit alles bij de bouillon en stoof dit mee. wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en fruit de boemboe voor 2 minuten. Voeg de boemboe dan toe aan de bouillon samen met de asem en de kokosmelk. Stoof dit alles voor 15 minuten. Voeg dan de aardappelschijfjes toe en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 167 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922664