Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/4 groene kool
2 preiën
1 winterwortel
1/2 bosje selderij
250 gr taugé
200 gr garnalen
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
500 ml kippenbouillon (zie recept)
4 eetl ketjap manis
2 eetl olie
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kool in dunne reepjes, de prei fijn en de wortel in plakjes. snijd vervolgens de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de bouillon toe samen met de groenten (geen taugé) en de ketjap. Stoof de groenten gaar. Voeg dan de taugé en de garnalen toe en stoof dit nog 1 minuut verder.
ingrediënten:
1/4 groene kool
2 preiën
1 winterwortel
1/2 bosje selderij
250 gr taugé
200 gr garnalen
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
500 ml kippenbouillon (zie recept)
4 eetl ketjap manis
2 eetl olie
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kool in dunne reepjes, de prei fijn en de wortel in plakjes. snijd vervolgens de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de bouillon toe samen met de groenten (geen taugé) en de ketjap. Stoof de groenten gaar. Voeg dan de taugé en de garnalen toe en stoof dit nog 1 minuut verder.