banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Gule Padang - Gestoofd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gule Padang
Gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2000 gr rundvlees
7 rode lomboks
7 rawits
3 serehstengels, gekneusd
1 kunyit blad (kurkuma)
3 jeruk purutblad
1500 ml water
3 asam kandis
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 cm gember (jahe/djahé)
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf of maal de lomboks en de rawits fijn tot een pasta. Vul een wok/wadjan met eerst de lomboks/rawits pasta en daarop de sereh, dan het kunyit blad, dan de jeruk purut en dan de boemboe. Als laatste het vlees erop leggen en voorzichtig het water toevoegen. Het vlees moet net onder liggen. Het geheel in 2 uur zachtjes gaar stoven. Dan de asem kandis en het zout toevoegen en het geheel vervolgens nog 10 minuten laten sudderen. Snijd het gestoofde vlees in plakjes en serveer het met de kruidige saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39983137