Logon3

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Babi Merah

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Babi Merah

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. varkensvlees
2 theel asem
4 sjalotten
1 theel trassi
7 lomboks
250 ml kokosmelk
5 teentjes knoflook
3 cm laos
zout naar smaak
1 serehstengel, gekneusd
olie

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de trassi en de laos fijn tot een boemboe (pasta) Snijd het vlees in kleine stukjes. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees met de sereh en de asme toe en bak het vlees rondom bruin. Voeg dan de kokosmelk toe en laat het geheel zachtjes gaar sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 354 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40815712