Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Ayam Bakar Japit - in pittige kokosmelk gestoofde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Bakar Japit
in pittige kokosmelk gestoofde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip, middelgroot
1/4 kokosnoot
2 cm jahe
2 serai/sereh/citroengras
2 salam blad
2 asam jawa
400 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)

Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
6 rode lomboks
2 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1 theel terasi/trasi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 4 stukken. Rasp de kokosnoot en rooster de kokos, Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kip samen met de bumbu, de kokos, de jahe, de serai, de salam en de asam jawa en kook op laag vuur en afgedekt totdat de kip sappig wordt.
Meng dan de kokosmelk erdoor en kook totdat het vocht is verdampt. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794928