Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sayur Tjetjeh - sajoer

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Tjetjeh
sajoer
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kg kool, grof gesneden, of een blik bamboespruiten (reboeng), restje boontjes
2 eetl olie
3 sjalotten,fijngesneden
1 teentje knoflook, fijngemaakt
2 theel laos
1 theel kentjoer
§ theel ketoembar
2 kemirinoten,fijngemaakt
1/3 theel trassi
1 lombok (spaanse peper) fijngesneden
zout naar smaak
2 eetlepels tempé in blokjes gesneden
1 cm santen (blok)

Cara membuat:
bereiding:
De sjalotten, de knoflook en de kruiden zeer licht fruiten. Een beetje water erbij gieten en de blokjes tempé een paar minuten laten meekoken. Tenslotte de kool of reboeng, eventueel wat boontjes en de santen toevoegen. Zo nodig alsnog water bijgieten en de sayur onder af en toe roeren verder gaar koken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233626