banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur Tjetjeh - sajoer

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Tjetjeh
sajoer
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kg kool, grof gesneden, of een blik bamboespruiten (reboeng), restje boontjes
2 eetl olie
3 sjalotten,fijngesneden
1 teentje knoflook, fijngemaakt
2 theel laos
1 theel kentjoer
§ theel ketoembar
2 kemirinoten,fijngemaakt
1/3 theel trassi
1 lombok (spaanse peper) fijngesneden
zout naar smaak
2 eetlepels tempé in blokjes gesneden
1 cm santen (blok)

Cara membuat:
bereiding:
De sjalotten, de knoflook en de kruiden zeer licht fruiten. Een beetje water erbij gieten en de blokjes tempé een paar minuten laten meekoken. Tenslotte de kool of reboeng, eventueel wat boontjes en de santen toevoegen. Zo nodig alsnog water bijgieten en de sayur onder af en toe roeren verder gaar koken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686583