Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. gemengde groenten (paksoy, brocoli, spitskool, boontjes)
1 salamblad
2 eetl. olie,
3 teentjes knoflook,
1 theel. trassi,
4 sjalotten
400 ml kippenbouillon (zie recept)
Cara membuat:
Bereiding:
Maak de groenten schoon en verdeel deze in kleine stukjes, reepjes of roosjes. snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de trassi voor 3 minuten. Voeg dan de salam, de groenten toe (geen kool) en de bouillon toe en laat dit 5 minuten stoven. Dan de kool toevoegen en het geheel nog 3 minuten stoven.
ingrediënten:
500 gr. gemengde groenten (paksoy, brocoli, spitskool, boontjes)
1 salamblad
2 eetl. olie,
3 teentjes knoflook,
1 theel. trassi,
4 sjalotten
400 ml kippenbouillon (zie recept)
Cara membuat:
Bereiding:
Maak de groenten schoon en verdeel deze in kleine stukjes, reepjes of roosjes. snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de trassi voor 3 minuten. Voeg dan de salam, de groenten toe (geen kool) en de bouillon toe en laat dit 5 minuten stoven. Dan de kool toevoegen en het geheel nog 3 minuten stoven.