logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sayur Tjabé Idjo
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. gemengde groenten (paksoy, brocoli, spitskool, boontjes)
1 salamblad
2 eetl. olie,
3 teentjes knoflook,
1 theel. trassi,
4 sjalotten
400 ml kippenbouillon (zie recept)

Cara membuat:
Bereiding:
Maak de groenten schoon en verdeel deze in kleine stukjes, reepjes of roosjes. snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de trassi voor 3 minuten. Voeg dan de salam, de groenten toe (geen kool) en de bouillon toe en laat dit 5 minuten stoven. Dan de kool toevoegen en het geheel nog 3 minuten stoven.

Add comment

Submit

who is online

We have 60 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151437