Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 16 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Sayur Tjabé Idjo

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Tjabé Idjo
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. gemengde groenten (paksoy, brocoli, spitskool, boontjes)
1 salamblad
2 eetl. olie,
3 teentjes knoflook,
1 theel. trassi,
4 sjalotten
400 ml kippenbouillon (zie recept)

Cara membuat:
Bereiding:
Maak de groenten schoon en verdeel deze in kleine stukjes, reepjes of roosjes. snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de trassi voor 3 minuten. Voeg dan de salam, de groenten toe (geen kool) en de bouillon toe en laat dit 5 minuten stoven. Dan de kool toevoegen en het geheel nog 3 minuten stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41449387