banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Tahu Kacang Mete - Gebakken tahu met cashew noten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Tumis Tahu Kacang Mete
Gebakken tahu met cashew noten


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
2 blokken tahu/tofu
500 gr maizena
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 eetl sambal badjak (zie recept)
2 eetl honing
1 eetl kecap manis
½ theel zout
1 theel peper
1 rode paprika
1 lente uit
1 ui
100 gr gebakken cashew noten
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de knoflook, de ui en de lente ui fijn. Snijd de paprika in reepjes. Snijd de tahu in blokken en wentel deze door de maizena. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu goudbruin. Schep de gebakken
tahu uit de pan. Giet de olie af maar laat 2 eetl olie achter. Fruit de knoflook voor 2 minuten en voeg de jahe, de sambal, de kecap, de honing, het zout en de peper toe. Dan de paprika, de lente ui en de ui en bak
dit kort. Vervolgens de cashew noten en de tahu toevoegen en goed mengen. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668062