Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tumis Tahu Kacang Mete - Gebakken tahu met cashew noten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Tumis Tahu Kacang Mete
Gebakken tahu met cashew noten


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
2 blokken tahu/tofu
500 gr maizena
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 eetl sambal badjak (zie recept)
2 eetl honing
1 eetl kecap manis
½ theel zout
1 theel peper
1 rode paprika
1 lente uit
1 ui
100 gr gebakken cashew noten
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de knoflook, de ui en de lente ui fijn. Snijd de paprika in reepjes. Snijd de tahu in blokken en wentel deze door de maizena. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu goudbruin. Schep de gebakken
tahu uit de pan. Giet de olie af maar laat 2 eetl olie achter. Fruit de knoflook voor 2 minuten en voeg de jahe, de sambal, de kecap, de honing, het zout en de peper toe. Dan de paprika, de lente ui en de ui en bak
dit kort. Vervolgens de cashew noten en de tahu toevoegen en goed mengen. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017773