banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 8 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 9 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Tumis Tahu Kacang Mete - Gebakken tahu met cashew noten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Tumis Tahu Kacang Mete
Gebakken tahu met cashew noten


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
2 blokken tahu/tofu
500 gr maizena
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 eetl sambal badjak (zie recept)
2 eetl honing
1 eetl kecap manis
½ theel zout
1 theel peper
1 rode paprika
1 lente uit
1 ui
100 gr gebakken cashew noten
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de knoflook, de ui en de lente ui fijn. Snijd de paprika in reepjes. Snijd de tahu in blokken en wentel deze door de maizena. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu goudbruin. Schep de gebakken
tahu uit de pan. Giet de olie af maar laat 2 eetl olie achter. Fruit de knoflook voor 2 minuten en voeg de jahe, de sambal, de kecap, de honing, het zout en de peper toe. Dan de paprika, de lente ui en de ui en bak
dit kort. Vervolgens de cashew noten en de tahu toevoegen en goed mengen. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37705636