banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 26 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Tumis Tahu Kacang Mete - Gebakken tahu met cashew noten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Tumis Tahu Kacang Mete
Gebakken tahu met cashew noten


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
2 blokken tahu/tofu
500 gr maizena
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 eetl sambal badjak (zie recept)
2 eetl honing
1 eetl kecap manis
½ theel zout
1 theel peper
1 rode paprika
1 lente uit
1 ui
100 gr gebakken cashew noten
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de knoflook, de ui en de lente ui fijn. Snijd de paprika in reepjes. Snijd de tahu in blokken en wentel deze door de maizena. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu goudbruin. Schep de gebakken
tahu uit de pan. Giet de olie af maar laat 2 eetl olie achter. Fruit de knoflook voor 2 minuten en voeg de jahe, de sambal, de kecap, de honing, het zout en de peper toe. Dan de paprika, de lente ui en de ui en bak
dit kort. Vervolgens de cashew noten en de tahu toevoegen en goed mengen. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39784841