banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Daging Masak Kecap - rundvlees in een kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Masak Kecap
rundvlees in een kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees (schenkel)
1000 ml water
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 steranijs
3 kruidnagels
2 cm kaneel
2 eetl kecap manis
2 theel kecap asin
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel asamwater
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes
Verhit in een pan het water samen met het vlees en kook idt gaar. Bewaar 500 ml bouillon. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de steranijs, de kruidnagels en de kaneel voor 5 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng goed.
Dan de kecaps, het zout en de peper toevoegen en meng goed. Giet vervolgens de bouillon en het asamwater toe en kook totdat alles gaar is geworden en de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 222 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40442764