logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Daging Masak Kecap
rundvlees in een kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees (schenkel)
1000 ml water
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 steranijs
3 kruidnagels
2 cm kaneel
2 eetl kecap manis
2 theel kecap asin
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel asamwater
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes
Verhit in een pan het water samen met het vlees en kook idt gaar. Bewaar 500 ml bouillon. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de steranijs, de kruidnagels en de kaneel voor 5 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng goed.
Dan de kecaps, het zout en de peper toevoegen en meng goed. Giet vervolgens de bouillon en het asamwater toe en kook totdat alles gaar is geworden en de saus is ingedikt.

Add comment

Submit

who is online

We have 140 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176617