Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Daging Masak Kecap - rundvlees in een kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Masak Kecap
rundvlees in een kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees (schenkel)
1000 ml water
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 steranijs
3 kruidnagels
2 cm kaneel
2 eetl kecap manis
2 theel kecap asin
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel asamwater
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes
Verhit in een pan het water samen met het vlees en kook idt gaar. Bewaar 500 ml bouillon. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de steranijs, de kruidnagels en de kaneel voor 5 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng goed.
Dan de kecaps, het zout en de peper toevoegen en meng goed. Giet vervolgens de bouillon en het asamwater toe en kook totdat alles gaar is geworden en de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40805400