banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Daging Masak Kecap - rundvlees in een donkere kruidige kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Masak Kecap
rundvlees in een donkere kruidige kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr rundvlees (borst)
100 gr runderlever
100 gr runderlong
10 kruidnagels
1500 ml water
3 cm jahe
13 kerrieblaadjes
4 eetl kecap manis
1 eetl olie
water

Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan water en kook de lever en de long gaar en snijd deze in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en kook het vlees gaar. Schep het vlees uit de pan en snijd het in blokjes. Zeef de bouillon en bewaar 1000 ml bouillon.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de kruidnagels, de jahe en de kerrieblaadjes voor 5 minuten. Voeg dan het vlees, de lever, de long en de kecap toe en meng goed.
Vervolgens de bouillon toevoegen en kook op laag vuur het verder gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40557843