Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Daging Masak Kecap - rundvlees in een donkere kruidige kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Masak Kecap
rundvlees in een donkere kruidige kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr rundvlees (borst)
100 gr runderlever
100 gr runderlong
10 kruidnagels
1500 ml water
3 cm jahe
13 kerrieblaadjes
4 eetl kecap manis
1 eetl olie
water

Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan water en kook de lever en de long gaar en snijd deze in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en kook het vlees gaar. Schep het vlees uit de pan en snijd het in blokjes. Zeef de bouillon en bewaar 1000 ml bouillon.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de kruidnagels, de jahe en de kerrieblaadjes voor 5 minuten. Voeg dan het vlees, de lever, de long en de kecap toe en meng goed.
Vervolgens de bouillon toevoegen en kook op laag vuur het verder gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181912