banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 16 hours ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Koatgaetang 꽃게탕
pittige krab stoofpotje

Ingrediënten:
4 blauwe krabben 
1500 ml water
1/4 daikon
1 strook kelp/dasima
1 kleine courgette
1 ui
3 rode lomboks
2 groene lomboks
2 bosuitjes
6 teentjes knoflook
2 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl gochujang (rode peper pasta)
1 eetl kecap
1 eetl sesamzaadjes
 
Bereiding:
Snijd de daikon in stukjes, de ui in plakjes, de courgette in stukjes, de lomboks en de knoflook fijn, de bosuitjes in reepjes. Maak de krabben schoon en snijd deze in stukken.
Verhit in een pan het water en voeg de kelp/dasima, de daikon en de kecap toe en breng het geheel aan de kook. Voeg dan de gochugaru, gochujang en de knoflook toe. Dan de krabben toevoegen en kook dit afgesloten voor 10 minuten. Voeg dan de courgette en de ui toe en kook dit nog 10 minuten. Dan de lomboks, de bosui en het sesamzaad toevoegen en nog kort koken totdat alles gaar is.
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36337834