zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Koatgaetang 꽃게탕 - pittige krab stoofpot


Koatgaetang 꽃게탕
pittige krab stoofpotje
Ingrediënten:
4 blauwe krabben
1500 ml water
1/4 daikon
1 strook kelp/dasima
1 kleine courgette
1 ui
3 rode lomboks
2 groene lomboks
2 bosuitjes
6 teentjes knoflook
2 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl gochujang (rode peper pasta)
1 eetl kecap
1 eetl sesamzaadjes
Bereiding:
Snijd de daikon in stukjes, de ui in plakjes, de courgette in stukjes, de lomboks en de knoflook fijn, de bosuitjes in reepjes. Maak de krabben schoon en snijd deze in stukken.
Verhit in een pan het water en voeg de kelp/dasima, de daikon en de kecap toe en breng het geheel aan de kook. Voeg dan de gochugaru, gochujang en de knoflook toe. Dan de krabben toevoegen en kook dit afgesloten voor 10 minuten. Voeg dan de courgette en de ui toe en kook dit nog 10 minuten. Dan de lomboks, de bosui en het sesamzaad toevoegen en nog kort koken totdat alles gaar is.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.