1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Koatgaetang 꽃게탕
pittige krab stoofpotje

Ingrediënten:
4 blauwe krabben 
1500 ml water
1/4 daikon
1 strook kelp/dasima
1 kleine courgette
1 ui
3 rode lomboks
2 groene lomboks
2 bosuitjes
6 teentjes knoflook
2 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl gochujang (rode peper pasta)
1 eetl kecap
1 eetl sesamzaadjes
 
Bereiding:
Snijd de daikon in stukjes, de ui in plakjes, de courgette in stukjes, de lomboks en de knoflook fijn, de bosuitjes in reepjes. Maak de krabben schoon en snijd deze in stukken.
Verhit in een pan het water en voeg de kelp/dasima, de daikon en de kecap toe en breng het geheel aan de kook. Voeg dan de gochugaru, gochujang en de knoflook toe. Dan de krabben toevoegen en kook dit afgesloten voor 10 minuten. Voeg dan de courgette en de ui toe en kook dit nog 10 minuten. Dan de lomboks, de bosui en het sesamzaad toevoegen en nog kort koken totdat alles gaar is.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36094538