Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Koatgaetang 꽃게탕 - pittige krab stoofpot

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Koatgaetang 꽃게탕
pittige krab stoofpotje

Ingrediënten:
4 blauwe krabben 
1500 ml water
1/4 daikon
1 strook kelp/dasima
1 kleine courgette
1 ui
3 rode lomboks
2 groene lomboks
2 bosuitjes
6 teentjes knoflook
2 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl gochujang (rode peper pasta)
1 eetl kecap
1 eetl sesamzaadjes
 
Bereiding:
Snijd de daikon in stukjes, de ui in plakjes, de courgette in stukjes, de lomboks en de knoflook fijn, de bosuitjes in reepjes. Maak de krabben schoon en snijd deze in stukken.
Verhit in een pan het water en voeg de kelp/dasima, de daikon en de kecap toe en breng het geheel aan de kook. Voeg dan de gochugaru, gochujang en de knoflook toe. Dan de krabben toevoegen en kook dit afgesloten voor 10 minuten. Voeg dan de courgette en de ui toe en kook dit nog 10 minuten. Dan de lomboks, de bosui en het sesamzaad toevoegen en nog kort koken totdat alles gaar is.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 219 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022676