Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Koatgaetang 꽃게탕 - pittige krab stoofpot

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Koatgaetang 꽃게탕
pittige krab stoofpotje

Ingrediënten:
4 blauwe krabben 
1500 ml water
1/4 daikon
1 strook kelp/dasima
1 kleine courgette
1 ui
3 rode lomboks
2 groene lomboks
2 bosuitjes
6 teentjes knoflook
2 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl gochujang (rode peper pasta)
1 eetl kecap
1 eetl sesamzaadjes
 
Bereiding:
Snijd de daikon in stukjes, de ui in plakjes, de courgette in stukjes, de lomboks en de knoflook fijn, de bosuitjes in reepjes. Maak de krabben schoon en snijd deze in stukken.
Verhit in een pan het water en voeg de kelp/dasima, de daikon en de kecap toe en breng het geheel aan de kook. Voeg dan de gochugaru, gochujang en de knoflook toe. Dan de krabben toevoegen en kook dit afgesloten voor 10 minuten. Voeg dan de courgette en de ui toe en kook dit nog 10 minuten. Dan de lomboks, de bosui en het sesamzaad toevoegen en nog kort koken totdat alles gaar is.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 206 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431234