Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Maeuntang - 매운탕 - pittige visstoofpot

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Maeuntang - 매운탕
pittige visstoofpot

Ingrediënten:
1 rode snapper
5 mosselen
200 gr koreaanse radijs
200 gr tahu
100 gr courgette
1 lente-ui
30 gr waterkers
1 1/2 eetl gochugaru
1 theel gochujang
1 theel doenjang
1 eetl vissaus
2 teentjes knoflook, gehakt
2 cm jahe, gehakt
750 ml ansjovis bouillon (zie recept)
1 theel zout
1 theel peper

Bereiding:
Maak de vis schoon en snijd deze in moten. Maak de mosselen schoon. Snijd de tahu en de radijs in blokjes. Snijd de courgette in halve maantjes. Snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de bouillon samen met de radijs, de gochugaru, doendang, gochujang, de knoflook, de jahe en de vissaus en meng goed en breng aan de kook. Kook het voor 3 minuten totdat de radijs zacht begint te worden.
Dan de vis, de mosselen en de tahu toevoegen en wanneer het weer begint te koken dan op middel hoog vuur 5 minuten laten sudderen totdat de mosselen open zijn en de vis vrijwel gaar is geworden.
Dan de courgette en de lente-ui toevoegen en kook nog voor 2 minuten. Voeg dan de waterkers toe en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025185