banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sayur Taoco - groenten met zwarte bonen saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Taoco
groenten met zwarte bonen saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
125 gr tahu/tofu
125 gr tempe
2 uien
5 teentjes knoflook
3 cm gember
3 cm laos
4 salam
1 sereh, gekneusd
7 groene lomboks
400 ml santen alsi (dikke kokosmelk)
500 gr kouseband
50 gr peteh bonen
3 eetl taoco
2 tomaten
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu en de tempe in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu en de tempe goudbruin en laat deze daarna uitlekken. Snijd de uien fijn, rasp de gember en de laos, snijd de lomboks in stuken en de knoflook fijn. Snijd de kouseband in stukjes en de tomaten in kleinen partjes.
Verhit in een wok 2 eetl olie en fruit de uien, de knoflook, de gember, de laos, de sereh en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de santen toe gevolgd door de kouseband en de peteh bonen en laat dit zachtjes 10 minuten sudderen. Voeg dan de taoco, de tahu, de tempe en de tomaten toe en laatd dit alles 5 minuten sudderen en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 201 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40091776