Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Ayam Bawang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Bawang

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
750 gr kip
20 sjalotten
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks
200 ml water
zout naar smaak
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 cm gember (jahe/djahé)
1,5 cm laos
2 eetl ketjap manis
1 limoen (sap)
1/2 theel peper

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken, de sjalotten en de knoflook fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip, de sjalotten en de knoflook voor 5 minuten. Voeg dan het water en de boemboe toe en laat dit zachtjes sudderen totdat de kip gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 169 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108222