Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Ayam Bawang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Bawang

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
750 gr kip
20 sjalotten
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks
200 ml water
zout naar smaak
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 cm gember (jahe/djahé)
1,5 cm laos
2 eetl ketjap manis
1 limoen (sap)
1/2 theel peper

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken, de sjalotten en de knoflook fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip, de sjalotten en de knoflook voor 5 minuten. Voeg dan het water en de boemboe toe en laat dit zachtjes sudderen totdat de kip gaar is.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41080789