1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Bawang

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
750 gr kip
20 sjalotten
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks
200 ml water
zout naar smaak
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 cm gember (jahe/djahé)
1,5 cm laos
2 eetl ketjap manis
1 limoen (sap)
1/2 theel peper

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken, de sjalotten en de knoflook fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip, de sjalotten en de knoflook voor 5 minuten. Voeg dan het water en de boemboe toe en laat dit zachtjes sudderen totdat de kip gaar is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35399804