1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Bawang

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
750 gr kip
20 sjalotten
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks
200 ml water
zout naar smaak
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 cm gember (jahe/djahé)
1,5 cm laos
2 eetl ketjap manis
1 limoen (sap)
1/2 theel peper

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken, de sjalotten en de knoflook fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip, de sjalotten en de knoflook voor 5 minuten. Voeg dan het water en de boemboe toe en laat dit zachtjes sudderen totdat de kip gaar is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886390