Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Ayam Banam Kuah Kecap - kip gestoofd in een lichte kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Banam Kuah Kecap
kip gestoofd in een lichte kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
1 1/2 theel zout
1 1/2 theel peper
4 theel kecap manis
250 ml water
1/2 theel limoen, sap
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukken en wrijf deze in met 1 theel zout en 1 theel peper en laat dit 30 minuten intrekken. Rooster de kip daarna boven een houtskoolvuurtje bruin en zet apart.
Hak de sjalotjes en den knoflook grof. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en meng goed.
Vervolgens het water, de peper, het zout en de kecap toevoegen en kook de kip verder gaar. Meng dan het limoensap erdoor en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 232 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42432970