logo

Recente Reacties

Ayam Banam Kuah Kecap
kip gestoofd in een lichte kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
1 1/2 theel zout
1 1/2 theel peper
4 theel kecap manis
250 ml water
1/2 theel limoen, sap
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukken en wrijf deze in met 1 theel zout en 1 theel peper en laat dit 30 minuten intrekken. Rooster de kip daarna boven een houtskoolvuurtje bruin en zet apart.
Hak de sjalotjes en den knoflook grof. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en meng goed.
Vervolgens het water, de peper, het zout en de kecap toevoegen en kook de kip verder gaar. Meng dan het limoensap erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 108 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42955414