Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Banam Kuah Kecap - kip gestoofd in een lichte kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Banam Kuah Kecap
kip gestoofd in een lichte kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
1 1/2 theel zout
1 1/2 theel peper
4 theel kecap manis
250 ml water
1/2 theel limoen, sap
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukken en wrijf deze in met 1 theel zout en 1 theel peper en laat dit 30 minuten intrekken. Rooster de kip daarna boven een houtskoolvuurtje bruin en zet apart.
Hak de sjalotjes en den knoflook grof. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en meng goed.
Vervolgens het water, de peper, het zout en de kecap toevoegen en kook de kip verder gaar. Meng dan het limoensap erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915519