banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Kuweh Nasi
Rijstkoekjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr. rijst (gekookt)
2 eieren
80 gr. suiker
1 limoen
1/2 theel kaneelpoeder
1/4 theel zout
80 gr. rijstemeel
olie 
kaneelpoeder
poedersuiker

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de rijst bij voorkleur 1 dag van tevoren en laat deze goed afkoelen. Rasp de limoen totdat er 1 theel gerapste limoenschil is. Splits de eieren en meng de dooiers goed met 1 theel limoensap en 1/2 theel kaneel. Klop de eiwitten met het zout stijf. Maak de rijst goed los en meng hierdoor het meel en de dooiers. Vervolgens het eitwit erdoor heen scheppen.
Verhit in een wok/wadjan of koekenpan de olie en bak de koekjes van het mengsel. Neem niet te grote hoeveelheden tegelijk want de koekjes moetn aan beide kanten goudbruin worden.
Bestooi de koekjes voor het serveren met een mengsel van poedersuiker en kaneel naar smaak.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36620731