banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Kuweh Nasi - Rijstkoekjes

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Kuweh Nasi
Rijstkoekjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr. rijst (gekookt)
2 eieren
80 gr. suiker
1 limoen
1/2 theel kaneelpoeder
1/4 theel zout
80 gr. rijstemeel
olie 
kaneelpoeder
poedersuiker

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de rijst bij voorkleur 1 dag van tevoren en laat deze goed afkoelen. Rasp de limoen totdat er 1 theel gerapste limoenschil is. Splits de eieren en meng de dooiers goed met 1 theel limoensap en 1/2 theel kaneel. Klop de eiwitten met het zout stijf. Maak de rijst goed los en meng hierdoor het meel en de dooiers. Vervolgens het eitwit erdoor heen scheppen.
Verhit in een wok/wadjan of koekenpan de olie en bak de koekjes van het mengsel. Neem niet te grote hoeveelheden tegelijk want de koekjes moetn aan beide kanten goudbruin worden.
Bestooi de koekjes voor het serveren met een mengsel van poedersuiker en kaneel naar smaak.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39802265