banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Kuweh Nasi
Rijstkoekjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr. rijst (gekookt)
2 eieren
80 gr. suiker
1 limoen
1/2 theel kaneelpoeder
1/4 theel zout
80 gr. rijstemeel
olie 
kaneelpoeder
poedersuiker

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de rijst bij voorkleur 1 dag van tevoren en laat deze goed afkoelen. Rasp de limoen totdat er 1 theel gerapste limoenschil is. Splits de eieren en meng de dooiers goed met 1 theel limoensap en 1/2 theel kaneel. Klop de eiwitten met het zout stijf. Maak de rijst goed los en meng hierdoor het meel en de dooiers. Vervolgens het eitwit erdoor heen scheppen.
Verhit in een wok/wadjan of koekenpan de olie en bak de koekjes van het mengsel. Neem niet te grote hoeveelheden tegelijk want de koekjes moetn aan beide kanten goudbruin worden.
Bestooi de koekjes voor het serveren met een mengsel van poedersuiker en kaneel naar smaak.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 36 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36250616