banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 20 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sayur Terjun Rebung - bamboescheuten met aardappelen en rundvlees in kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur Terjun Rebung
bamboescheuten met aardappelen en rundvlees in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr bamboescheuten
150 gr zoete aardappel
1 blok tahu
250 gr rundvlees
800 ml water
1 eetl zout
150 ml santen asli
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm kunyit
3 kemiri noten
1 eetl ketumbar
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes, de bamboe in dunne reepjes, de aardappel en de tahu in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en voeg het vlees met de bumbu toe en kook het vlees gaar. Dan de bamboe, de aardappel en de tahu toevoegen en meng alles goed. Voeg het zout toe en giet de kokosmelk langzaam toe en kook het geheel zachtjes gaar. Voortdurend roeren zodat de santen niet splits.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40115884