banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur Terjun Rebung - bamboescheuten met aardappelen en rundvlees in kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur Terjun Rebung
bamboescheuten met aardappelen en rundvlees in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr bamboescheuten
150 gr zoete aardappel
1 blok tahu
250 gr rundvlees
800 ml water
1 eetl zout
150 ml santen asli
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm kunyit
3 kemiri noten
1 eetl ketumbar
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes, de bamboe in dunne reepjes, de aardappel en de tahu in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en voeg het vlees met de bumbu toe en kook het vlees gaar. Dan de bamboe, de aardappel en de tahu toevoegen en meng alles goed. Voeg het zout toe en giet de kokosmelk langzaam toe en kook het geheel zachtjes gaar. Voortdurend roeren zodat de santen niet splits.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674852