Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr taugé
250 gr prei
250 gr selderij
2 dl kokosmelk
olie
Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
1 theel trassi
3 cm laos
1/2 eetl asem
zout naar smaak
1 theel suiker
Cara membuat:
Bereiding:
wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de prei en de selderij fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg de kokosmelk toe en laat dit 2 minuten sudderen. Dan de taugé, de perei en de selderij toevoegen en nog 2 minuten stoven totdat de prei zacht en de taugé nog knapperig is geworden.
ingrediënten:
500 gr taugé
250 gr prei
250 gr selderij
2 dl kokosmelk
olie
Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
1 theel trassi
3 cm laos
1/2 eetl asem
zout naar smaak
1 theel suiker
Cara membuat:
Bereiding:
wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de prei en de selderij fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg de kokosmelk toe en laat dit 2 minuten sudderen. Dan de taugé, de perei en de selderij toevoegen en nog 2 minuten stoven totdat de prei zacht en de taugé nog knapperig is geworden.