Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sayur taugé

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur taugé
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr taugé
250 gr prei
250 gr selderij
2 dl kokosmelk
olie

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
1 theel trassi
3 cm laos
1/2 eetl asem
zout naar smaak
1 theel suiker

Cara membuat:
Bereiding:
wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de prei en de selderij fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg de kokosmelk toe en laat dit 2 minuten sudderen. Dan de taugé, de perei en de selderij toevoegen en nog 2 minuten stoven totdat de prei zacht en de taugé nog knapperig is geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 282 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030578