Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Gado Gado - Gemengde groenten met pindasaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gado Gado
Gemengde groenten met pindasaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr gemengde groenten (witte kool, kousenband, taugé)
2 aardappelen, gekookt
1 theel zout
125 gr tahu
125 gr tempe
water
6 eetl olie

Bahan-bahan kacang saus:
ingrediënten pindasaus:
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
3 rawits
250 gr pinda's
1 theel. trasi bakar
2 eetl. gula jawa (palmsuiker)
1/2 theelzout
1 eetl. limoensap
150 ml ml dikke kokosmelk (santen asli)

Taburan:
garnering:
2 hardgekookte eieren
3 eetl bawang goreng (gebakken uitjes
emping
    
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de groenten in reepjes en stukjes en de aardappelen in blokjes. Verhit in een pan het water en kook de groenten knapperig. Snijd de tahu en tempe in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu en tempe goudbruin en laat deze uitlekken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een pasta. Verhit in een wok de santen en meng hierdoor de pasta en het limoensap en laat dit zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt.
Meng de groenten, de aardappelen, de tahu, de tempe en de in partjes gesneden eieren doorelkaar en giet hierover de saus. Bestrooi het met de bawang goreng en de emping.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909648