banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Gado Gado - Gemengde groenten met pindasaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gado Gado
Gemengde groenten met pindasaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr gemengde groenten (witte kool, kousenband, taugé)
2 aardappelen, gekookt
1 theel zout
125 gr tahu
125 gr tempe
water
6 eetl olie

Bahan-bahan kacang saus:
ingrediënten pindasaus:
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
3 rawits
250 gr pinda's
1 theel. trasi bakar
2 eetl. gula jawa (palmsuiker)
1/2 theelzout
1 eetl. limoensap
150 ml ml dikke kokosmelk (santen asli)

Taburan:
garnering:
2 hardgekookte eieren
3 eetl bawang goreng (gebakken uitjes
emping
    
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de groenten in reepjes en stukjes en de aardappelen in blokjes. Verhit in een pan het water en kook de groenten knapperig. Snijd de tahu en tempe in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu en tempe goudbruin en laat deze uitlekken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een pasta. Verhit in een wok de santen en meng hierdoor de pasta en het limoensap en laat dit zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt.
Meng de groenten, de aardappelen, de tahu, de tempe en de in partjes gesneden eieren doorelkaar en giet hierover de saus. Bestrooi het met de bawang goreng en de emping.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39966024