banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Ayam Rebung Kincung - Geroosterde kip met bamboescheuten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Rebung Kincung
Geroosterde kip met bamboescheuten
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
zout naar smaak
50 gr geraspte kokos
1 serehstengel, gekneusd
225 gr bamboescheuten
3 salam blad
125 ml water

Haluskan:
boemboe:
1 theel, ketumbar
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
6 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en wrijf deze in met zout. Rooster vervolgens de stukken kip op een houtskoolvuurtje goudbruin. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rooster dan de kokos in een niet ingevette koekenpan. Snijd de bamboescheuten in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg daar de kip, de sereh, de salam, de kip, het zout en de bamboescheuten toe en stoof het geheel in 20 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 218 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40435430