Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 16 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Ayam Rebung Kincung - Geroosterde kip met bamboescheuten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Rebung Kincung
Geroosterde kip met bamboescheuten
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
zout naar smaak
50 gr geraspte kokos
1 serehstengel, gekneusd
225 gr bamboescheuten
3 salam blad
125 ml water

Haluskan:
boemboe:
1 theel, ketumbar
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
6 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en wrijf deze in met zout. Rooster vervolgens de stukken kip op een houtskoolvuurtje goudbruin. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rooster dan de kokos in een niet ingevette koekenpan. Snijd de bamboescheuten in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg daar de kip, de sereh, de salam, de kip, het zout en de bamboescheuten toe en stoof het geheel in 20 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 284 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41449285