logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Sambal Lado Hijau 2
Sambal van groene lomboks
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 sjalotten
6 groene lomboks
13 groene rawits
3 kleine tomaten (groen)
3 eetl. olie
3 jeruk purut blaadjes
1 kunyit (kurkuma) blad
1 asam kandis
zout naar smaak
1/2 limoen (sap)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de tomaten, de rawits, de sjalotten en de lomboks fijn tot een grove pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de pasta samen met de asem kandis, de jerut purut en het kunytiblad voor 5 minuten. Meng dan het zout en het limoensap erdoor en verwijder de asam kandis.

Add comment

Submit

who is online

We have 45 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44140255