zoeken
Recente reacties

21 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Satai Ayam Bumbu Rujak - sate van gekruide kip
- Cah Udang Jamur - garnalen met champignons in saus
- Tumis Cincang Ayam Pedas - geroerbakte pittige kip
- Sambal kemiri 1 - Sambal met kemirinootjes
- Ayam Panggang Jakarta - geroosterde kip uit Jakarta
- Ching Chow Ho Yau Har Yan - roerbak van garnalen met oestersaus
- Udang Tabur Mete - roerbak van garnalen met cashew noten
- Sambal goreng hati dan ampela ayam - Sambal goreng van kip
- Hati Garo Rica - pittige lever uit Noord-Sulawesi
- Rica rodoh (ritjah rodoh 2) - Rundvlees met groenten
Sambal Lado Ijo - sambal van groene peper en tomaat uit Padang


Sambal Lado Ijo
sambal van groene peper en tomaat uit Padang
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 groene lomboks
3 groene rawits
5 sjalotjes
1 groene tomaat
2 eetl olie
1/2 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Stoom eerst de lombosk, de rawits, de sjalotjes en de tomaat voor 5 minuten. Wrijf of maal daarna de ingrediënten fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de sambal voor 4 minuten. Meng dan het zout erdoor en serveer.
sambal van groene peper en tomaat uit Padang
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 groene lomboks
3 groene rawits
5 sjalotjes
1 groene tomaat
2 eetl olie
1/2 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Stoom eerst de lombosk, de rawits, de sjalotjes en de tomaat voor 5 minuten. Wrijf of maal daarna de ingrediënten fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de sambal voor 4 minuten. Meng dan het zout erdoor en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.