1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Lado Ijo
sambal van groene peper en tomaat uit Padang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 groene lomboks
3 groene rawits
5 sjalotjes
1 groene tomaat
2 eetl olie
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Stoom eerst de lombosk, de rawits, de sjalotjes en de tomaat voor 5 minuten. Wrijf of maal daarna de ingrediënten fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de sambal voor 4 minuten. Meng dan het zout erdoor en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 175 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35263320