Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal Lado Ijo - sambal van groene peper en tomaat uit Padang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Lado Ijo
sambal van groene peper en tomaat uit Padang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 groene lomboks
3 groene rawits
5 sjalotjes
1 groene tomaat
2 eetl olie
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Stoom eerst de lombosk, de rawits, de sjalotjes en de tomaat voor 5 minuten. Wrijf of maal daarna de ingrediënten fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de sambal voor 4 minuten. Meng dan het zout erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41015855