banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

KokkieBlanda 1 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Peter PvW 18 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Carla 27 days ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 2 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gore-Gore
gestoofd gekruid rundvlees uit Sulteng

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees (borst)
2000 ml water
3 eetl olie
1 tomaat
1 theel peper
1 theel palmsuiker
1 theel zout
7 eetl asamwater

Haluskan:
bumbu:
11 sjalotjes
6 teentjes knoflook
10 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes van 3 cm. Snijd de tomaat fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 7 minuten. Voeg dan de tomaat toe en bak deze zacht.
Dan het vlees toevoegen en bak totdat het van kleur verandert. Dan het water, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het vlees gaar. Schep dan het asamwater erdoor en serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36237263