Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tumis Udang Sayuran - gebakken garnalen met gemengde groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Udang Sayuran
gebakken garnalen met gemengde groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr garnalen
100 gr wortel
100 gr peultjes of erwten
150 gr broccoli
100 gr mais
1 sjalot
3 teentjes knoflook
1 eetl vissaus
1/2 theel zout
150 ml water
1 theel maizena + 1 eetl water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en pel deze. Snijd de wortel in dunne plakjes. Snijd de sjalot en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de broccoli in kleine roosjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze totdat ze van kleur veranderen. Dan de wortel, de peultjes, de mais en de broccoli toevoegen en bak deze zacht.
Vervolgens het zout en de vissaus toevoegen en meng goed. Dan het water toevoegen en breng aan de kook. Meng dan de maizena oplossing erdoor en kook het verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251723