Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Bandrek - drankje

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bandrek
drankje
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
3 kaneelstaafjes
3 kruidnagels
5 peperkorrels
een stukje pandanblad
1 jeruk purut blad
1 serehstengel, gekneusd
3 theel gula jawa (palmsuiker)
675 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de kruidnagels en de peperkorrels fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en voeg alle ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes 10-15 minuten koken. Zeef de drank voor het serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248485