drankje
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
3 kaneelstaafjes
3 kruidnagels
5 peperkorrels
een stukje pandanblad
1 jeruk purut blad
1 serehstengel, gekneusd
3 theel gula jawa (palmsuiker)
675 ml water
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de kruidnagels en de peperkorrels fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en voeg alle ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes 10-15 minuten koken. Zeef de drank voor het serveren.
ingrediënten:
8 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
3 kaneelstaafjes
3 kruidnagels
5 peperkorrels
een stukje pandanblad
1 jeruk purut blad
1 serehstengel, gekneusd
3 theel gula jawa (palmsuiker)
675 ml water
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de kruidnagels en de peperkorrels fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en voeg alle ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes 10-15 minuten koken. Zeef de drank voor het serveren.