logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Kangkung Kedelai Hitam
roebak van kangkung met tauco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosje kangkung
4 teentjes knoflook
1 eetl ebi, geweekt
2 rode lomboks
3 eetl tauco (van zwarte bonen)
1/2 theel peper
1/2 theel zout
150 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kangkung in stukken. Hak de knoflook fijn. Wrijf of maal de geweekte ebi fijn. Snijd de lomboks in dunne ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de ebi voor 2 minuten. Voeg dan de kangkung en meng goed en roerbak het totdat het zacht wordt.
Dan de tauco, het zout en de peper toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en bak het verder gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 48 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176691