Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tumis Kangkung Kedelai Hitam - roebak van kangkung met tauco

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Kangkung Kedelai Hitam
roebak van kangkung met tauco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosje kangkung
4 teentjes knoflook
1 eetl ebi, geweekt
2 rode lomboks
3 eetl tauco (van zwarte bonen)
1/2 theel peper
1/2 theel zout
150 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kangkung in stukken. Hak de knoflook fijn. Wrijf of maal de geweekte ebi fijn. Snijd de lomboks in dunne ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de ebi voor 2 minuten. Voeg dan de kangkung en meng goed en roerbak het totdat het zacht wordt.
Dan de tauco, het zout en de peper toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en bak het verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 273 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017896