Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ikan Bali

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Ikan Bali

bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kabeljauwmoten
zout en peper
1 limoen (sap)
8 eetl olie
5 sjalotjes
3 teentje knoflook
3 rode lomboks
2 cm laos
2 cm gember
1 serehstengel gekneusd
1 theel gula jawa (palmsuiker)
1 salamblaadje
2 eetl ketjap manis
zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de moten in met zout, peper naar smaak en het limoensap. Laar de moten 30 minuten marineren. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de gula jawa fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de moten bruin en gaar. Giet olie af totdat er nog 2 eetl olie over zijn. Fruit in de olie de pasta met de sereh en de salam voor 3 minuten. Voeg dan de ketjap en de moten toe en sudder het zachtjes voor nog 2 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182075