banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Ikan Bali

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Ikan Bali

bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kabeljauwmoten
zout en peper
1 limoen (sap)
8 eetl olie
5 sjalotjes
3 teentje knoflook
3 rode lomboks
2 cm laos
2 cm gember
1 serehstengel gekneusd
1 theel gula jawa (palmsuiker)
1 salamblaadje
2 eetl ketjap manis
zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de moten in met zout, peper naar smaak en het limoensap. Laar de moten 30 minuten marineren. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de gula jawa fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de moten bruin en gaar. Giet olie af totdat er nog 2 eetl olie over zijn. Fruit in de olie de pasta met de sereh en de salam voor 3 minuten. Voeg dan de ketjap en de moten toe en sudder het zachtjes voor nog 2 minuten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40555077