banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Ikan Bali

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Bali

bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kabeljauwmoten
zout en peper
1 limoen (sap)
8 eetl olie
5 sjalotjes
3 teentje knoflook
3 rode lomboks
2 cm laos
2 cm gember
1 serehstengel gekneusd
1 theel gula jawa (palmsuiker)
1 salamblaadje
2 eetl ketjap manis
zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de moten in met zout, peper naar smaak en het limoensap. Laar de moten 30 minuten marineren. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de gula jawa fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de moten bruin en gaar. Giet olie af totdat er nog 2 eetl olie over zijn. Fruit in de olie de pasta met de sereh en de salam voor 3 minuten. Voeg dan de ketjap en de moten toe en sudder het zachtjes voor nog 2 minuten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37905227