banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Ikan bakar santen - vis in kokosmelksaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan bakar santen
vis in kokosmelksaus
bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bonito/tonijn
1 limoen (sap)
1 serehstengel, gekneusd
200 ml dunne kokosmelk (santen cair)
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
5 kruidnagels
1/2 theel. nootmuskaat
zout

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 rode lomboks
3,5 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de vis in met zout en het limoensap en laat dit 30 minuten rusten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rooster vervolgens de vis boven een houtkoolvuurtje bruin en gaar. Verhit in een wok/wadjan de dunne kokosmelk en meng dit met de boemboe. Als het mengsel kookt voeg dan de overige ingrediënten en de vis toe en laat het nog 10-15 minuten sudderen totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37570593