banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 10 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Ikan bakar santen - vis in kokosmelksaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan bakar santen
vis in kokosmelksaus
bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bonito/tonijn
1 limoen (sap)
1 serehstengel, gekneusd
200 ml dunne kokosmelk (santen cair)
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
5 kruidnagels
1/2 theel. nootmuskaat
zout

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 rode lomboks
3,5 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de vis in met zout en het limoensap en laat dit 30 minuten rusten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rooster vervolgens de vis boven een houtkoolvuurtje bruin en gaar. Verhit in een wok/wadjan de dunne kokosmelk en meng dit met de boemboe. Als het mengsel kookt voeg dan de overige ingrediënten en de vis toe en laat het nog 10-15 minuten sudderen totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40073481