banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Pare Teri Medan - gestoofde gekruide sopropo met ansjovis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Pare Teri Medan
gestoofde gekruide sopropo met ansjovis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 pare/bitterkomkommer/sopropo
1 theel zout
50 gr teri medan, geweekt
2 salam blad
2 rode lomboks
1 groene lombok
1 tomaat
2 cm lengkuas/laos
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
150 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 kemiri noten, geroosterd
1/2 theel terasi/trasi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de pare in de lengte doormidden en verwijder de zaden. Snijd de pare dan in 1/2 cm dikke plakjes. Strooi het zout over de plakjes en kneed totdat het vocht vrijkomt. Spoel daarna goed af en laat het uitlekken.
Snijd de lomboks in dunne plakjes en de tomaat in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de laos en de lomboks voor 4 minuten. Voeg dan de tomaat toe en meng alles goed.
Dan de pare, de teri, het zout, de palmsuiker en het water toevoegen en kook het verder zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 160 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565791