banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kering Tempe Kacang - Gebakken tempé met pinda's

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kering Tempe Kacang
Gebakken tempé met pinda's
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tempé
4 rode lomboks
1 theel asem
5 eetl. water
125 gr pinda's
1 eetl. geraspte gula jawa (palmsuiker)
1 theel. suiker
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 cm laos

Cara mambuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de tempe julliene. Ontpit de lomboks en snijd ook deze in reepjes. Meng de asem door het water. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en fruit hierin afzonderlijk van elkaar de tempe en de pinda's goudbruin en laat deze uitlekken op keukenpapier. Giet de olie uit de wok/wadjan maar laat 3 eetl olie achter. Fruit hierin de boemboe voor 3 minuten en voeg dan de palmsuiker, het zout, de normale suiker en het asemwater toe en bak dit nog 3 minuten door. Dan de tempe, de lomboks en de pinda's toevoegen en het geheel nog 2 minuten doorbakken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 214 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689610