banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kupat Tahu - ketupat met tahu in pindasaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kupat Tahu
ketupat met tahu in pindasaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 tahu
100 gr tauge
4 ketupat (gestoomde rijstcakes in bananenblad)
olie
water
 
Bahan saus kacang:
ingrediënten pindasaus:
4 rode lomboks
4 rode rawits
5 teentjes knoflook
125 gr gebakken pinda's
2 eetl kecap manis
2 eetl asamwater
250 ml water
1 theel zout
50 gr palmsuiker
 
Taburan:
garnering:
2 stengels bleekselderij
4 eetl bawang goreng
kroepoek
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en blancheer de tauge en laat daarna afkoelen. Snijd de tahu in  blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de tahu goudbruin en laat deze daarna uitlekken op keukenpapier. Snijd de ketupat in stukken. Snijd de bleekselderij in dunne plakjes.
Wrijf of maal de lomboks, de rawits, de knoflook, de pinda's, het zout en de plamsuiker fijn tot een pasta. Meng de kecap, het water en het asamwater erdoor en vorm een gladde massa.
Meng de tahu, de tauge en de ketupat door elkaar en giet de pindasaus erover. Garneer het met de bawang goreng, de bleekselderij en de kroepoek en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 168 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686583