Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
udang bumbu dendeng - kruidige gebakken garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
udang bumbu dendeng
kruidige gebakken garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr gepelde steurgarnalen
4 theel ketumbar
3 teentjes knoflook
4 theel azijn
1 theel jahe/djahé
4 theel gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak
1 theel laos
olie

Cara Membuat:
bereiding:
Meng alle ingrediënten behalve de olie en laat de garnalen teminste 3 uur marineren. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de garnalen gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251885