kruidige gebakken garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr gepelde steurgarnalen
4 theel ketumbar
3 teentjes knoflook
4 theel azijn
1 theel jahe/djahé
4 theel gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak
1 theel laos
olie
Cara Membuat:
bereiding:
Meng alle ingrediënten behalve de olie en laat de garnalen teminste 3 uur marineren. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de garnalen gaar.
ingrediënten:
500 gr gepelde steurgarnalen
4 theel ketumbar
3 teentjes knoflook
4 theel azijn
1 theel jahe/djahé
4 theel gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak
1 theel laos
olie
Cara Membuat:
bereiding:
Meng alle ingrediënten behalve de olie en laat de garnalen teminste 3 uur marineren. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de garnalen gaar.