banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Udang bumbu bali - pittig gebakken garnalen uit Bali

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang bumbu bali
pittig gebakken garnalen uit Bali

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr grote garnalen
1/2 eetl citroensap
1/2 theel zout
1 salam blad
3 jeruk purut blaadjes
1 eetlk kecap manis
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
1 eetl asemwater
200 ml water
4 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
6 teentjes knoflook
5 rode lomboks
5 rode rawits
1 tomaat
1/2 theel trassi
1 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon maar laat de staart zitten. Marineer de garnalen met het citroensap en het zout en laat dit tenminste 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam en de jerut purut voor 3 minuten. Voeg de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Dan de kecap, het zout, de palmsuiker, het asemwater en het water toevoegen en kook alles zachtjes gaar totdat de saus is ingedikt. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 196 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580243