1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 7 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang bumbu bali
pittig gebakken garnalen uit Bali

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr grote garnalen
1/2 eetl citroensap
1/2 theel zout
1 salam blad
3 jeruk purut blaadjes
1 eetlk kecap manis
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
1 eetl asemwater
200 ml water
4 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
6 teentjes knoflook
5 rode lomboks
5 rode rawits
1 tomaat
1/2 theel trassi
1 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon maar laat de staart zitten. Marineer de garnalen met het citroensap en het zout en laat dit tenminste 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam en de jerut purut voor 3 minuten. Voeg de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Dan de kecap, het zout, de palmsuiker, het asemwater en het water toevoegen en kook alles zachtjes gaar totdat de saus is ingedikt. Serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35888645