banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang bumbu bali
pittig gebakken garnalen uit Bali

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr grote garnalen
1/2 eetl citroensap
1/2 theel zout
1 salam blad
3 jeruk purut blaadjes
1 eetlk kecap manis
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
1 eetl asemwater
200 ml water
4 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
6 teentjes knoflook
5 rode lomboks
5 rode rawits
1 tomaat
1/2 theel trassi
1 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon maar laat de staart zitten. Marineer de garnalen met het citroensap en het zout en laat dit tenminste 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam en de jerut purut voor 3 minuten. Voeg de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Dan de kecap, het zout, de palmsuiker, het asemwater en het water toevoegen en kook alles zachtjes gaar totdat de saus is ingedikt. Serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36251304