Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Empal Daging

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 

Empal Daging


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. sukadelappen
2 eetl asemwater
2 salam blaadjes
zout
4 eetlepels olie
heet water

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
5 teentjes knoflook
2,5 cm laos
1 theel ketumbar
1/2 theel djinten

Cara membuat:
bereiding:
Maak van de ingrediënten voor de boemboe een pasta. Snijd het vlees in plakjes. Verhit in een wok/wadjan alle ingrediënten en voeg zoveel water toe dat het vlees net onderstaat. Laat het vlees gaar stoven en totdat al het vocht is verdampt.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak hiering het vlees bruin en knapperig.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252600