banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Udang Bumbu Asam - gebakken garnalen op Molukse wijze
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Bumbu Asam
gebakken garnalen op Molukse wijze

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr gamba's / tijgergarnalen
1 theel asem/tamarinde opgelost in 50 ml water
4 lemon cui/cina,  Chinese limoenen
4 eetl water
1 eetl palmsuiker
1 theel zout
3 rode lomboks
2 sjalotjes
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon. Hak de lomboks en de sjalotjes fijn. Meng dit met het limoensap, het water, het asemwater, het zout en de palmsuiker en roer totdat de plamsuiker is opgelost. Schep de garnalen erdoor en laat dit tenminst 20 minuten marineren.
Rooster de garnalen langzaam gaar boven een houtskoolvuurtje en besprenkel regelmatig met de marinade.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564899