Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Udang Bumbu Asam
gebakken garnalen op Molukse wijze

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr gamba's / tijgergarnalen
1 theel asem/tamarinde opgelost in 50 ml water
4 lemon cui/cina,  Chinese limoenen
4 eetl water
1 eetl palmsuiker
1 theel zout
3 rode lomboks
2 sjalotjes
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon. Hak de lomboks en de sjalotjes fijn. Meng dit met het limoensap, het water, het asemwater, het zout en de palmsuiker en roer totdat de plamsuiker is opgelost. Schep de garnalen erdoor en laat dit tenminst 20 minuten marineren.
Rooster de garnalen langzaam gaar boven een houtskoolvuurtje en besprenkel regelmatig met de marinade.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578436