banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
@Jet v Steijnja, maar je kan het ook, wel schoongemaakt, in stukken snijden als je dat wil. Ik heb ook nog een versie waarbij de inktvis gevuld wordt.
Kokkie, goedenavond.
Blijft de inktvis in één stuk?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
Icon 1 Comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Pastel Tutup
bewerkelijk maar lekker: indonesisch pastei

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
25 gr jamur kuping (gedroogde chinese champignons)
25 gr sedep malam (gedroogde witte nachtlelie)
200 gr wortel
125 gr erwten
100 gr peultjes
1/2 spitskool
2 eieren
3 sjalotten
1 prei
1 theel zwarte peper
1 theel gula jawa (palmsuiker)
2 eetl kecap manis
zout naar smaak
3 eetl olie
5 aardappelen
250 ml melk
water

Cara membuat:
bereiding:
Kook de aardappelen in water gaar. Kook de kip in water gaar en bewaar de bouillon. Snijd het vlees in kleine stukjes. Verhit in een pan water en kook de jamur en de sedep in 30 minuten gaar en laat deze uitlekken. Snijd de wortels en de kool in reepjes en de peultjes in stukjes. Kook de eieren hard en snijd deze in stukjes. Snijd de sjalotten fijn. Snijd de prei fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de prei en voeg het vlees, de jamaur, de sedep, de wortels, de kool, het zout, de peper, de suiker, de peulen, de erwten, de kool, de kecap en wat bouillon en bak het voor 3 minuten. Pureer the aardappelen met de melk.
Schep het mengsel in een schaal, leg daarop de eieren en dan de aardappelpuree. Verhit een oven op 180 gr en bak het geheel in 20 minuten gaar en bruin.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Randy Coenraad · 1 years ago
    Hoi kokie

    Had een kleine vraag voor hoeveel personen is dit recept?
    Ik nl 7 eters en andere keer 10

    Alvast bedankt

    @voor 10 pers zou ik er 2 maken

who is online

We hebben 174 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36328352