1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 7 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
1 Comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Pastel Tutup
bewerkelijk maar lekker: indonesisch pastei

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
25 gr jamur kuping (gedroogde chinese champignons)
25 gr sedep malam (gedroogde witte nachtlelie)
200 gr wortel
125 gr erwten
100 gr peultjes
1/2 spitskool
2 eieren
3 sjalotten
1 prei
1 theel zwarte peper
1 theel gula jawa (palmsuiker)
2 eetl kecap manis
zout naar smaak
3 eetl olie
5 aardappelen
250 ml melk
water

Cara membuat:
bereiding:
Kook de aardappelen in water gaar. Kook de kip in water gaar en bewaar de bouillon. Snijd het vlees in kleine stukjes. Verhit in een pan water en kook de jamur en de sedep in 30 minuten gaar en laat deze uitlekken. Snijd de wortels en de kool in reepjes en de peultjes in stukjes. Kook de eieren hard en snijd deze in stukjes. Snijd de sjalotten fijn. Snijd de prei fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de prei en voeg het vlees, de jamaur, de sedep, de wortels, de kool, het zout, de peper, de suiker, de peulen, de erwten, de kool, de kecap en wat bouillon en bak het voor 3 minuten. Pureer the aardappelen met de melk.
Schep het mengsel in een schaal, leg daarop de eieren en dan de aardappelpuree. Verhit een oven op 180 gr en bak het geheel in 20 minuten gaar en bruin.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Randy Coenraad · 1 years ago
    Hoi kokie

    Had een kleine vraag voor hoeveel personen is dit recept?
    Ik nl 7 eters en andere keer 10

    Alvast bedankt

    @voor 10 pers zou ik er 2 maken

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35758510