Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
1 Comment
Pastel Tutup - indonesisch pastei

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Pastel Tutup
bewerkelijk maar lekker: indonesisch pastei

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
25 gr jamur kuping (gedroogde chinese champignons)
25 gr sedep malam (gedroogde witte nachtlelie)
200 gr wortel
125 gr erwten
100 gr peultjes
1/2 spitskool
2 eieren
3 sjalotten
1 prei
1 theel zwarte peper
1 theel gula jawa (palmsuiker)
2 eetl kecap manis
zout naar smaak
3 eetl olie
5 aardappelen
250 ml melk
water

Cara membuat:
bereiding:
Kook de aardappelen in water gaar. Kook de kip in water gaar en bewaar de bouillon. Snijd het vlees in kleine stukjes. Verhit in een pan water en kook de jamur en de sedep in 30 minuten gaar en laat deze uitlekken. Snijd de wortels en de kool in reepjes en de peultjes in stukjes. Kook de eieren hard en snijd deze in stukjes. Snijd de sjalotten fijn. Snijd de prei fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de prei en voeg het vlees, de jamaur, de sedep, de wortels, de kool, het zout, de peper, de suiker, de peulen, de erwten, de kool, de kecap en wat bouillon en bak het voor 3 minuten. Pureer the aardappelen met de melk.
Schep het mengsel in een schaal, leg daarop de eieren en dan de aardappelpuree. Verhit een oven op 180 gr en bak het geheel in 20 minuten gaar en bruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Randy Coenraad · 5 years ago
    Hoi kokie

    Had een kleine vraag voor hoeveel personen is dit recept?
    Ik nl 7 eters en andere keer 10

    Alvast bedankt

    @voor 10 pers zou ik er 2 maken

who is online

We hebben 271 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906569