Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
1 Comment
Pastel Tutup - indonesisch pastei

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Pastel Tutup
bewerkelijk maar lekker: indonesisch pastei

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
25 gr jamur kuping (gedroogde chinese champignons)
25 gr sedep malam (gedroogde witte nachtlelie)
200 gr wortel
125 gr erwten
100 gr peultjes
1/2 spitskool
2 eieren
3 sjalotten
1 prei
1 theel zwarte peper
1 theel gula jawa (palmsuiker)
2 eetl kecap manis
zout naar smaak
3 eetl olie
5 aardappelen
250 ml melk
water

Cara membuat:
bereiding:
Kook de aardappelen in water gaar. Kook de kip in water gaar en bewaar de bouillon. Snijd het vlees in kleine stukjes. Verhit in een pan water en kook de jamur en de sedep in 30 minuten gaar en laat deze uitlekken. Snijd de wortels en de kool in reepjes en de peultjes in stukjes. Kook de eieren hard en snijd deze in stukjes. Snijd de sjalotten fijn. Snijd de prei fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de prei en voeg het vlees, de jamaur, de sedep, de wortels, de kool, het zout, de peper, de suiker, de peulen, de erwten, de kool, de kecap en wat bouillon en bak het voor 3 minuten. Pureer the aardappelen met de melk.
Schep het mengsel in een schaal, leg daarop de eieren en dan de aardappelpuree. Verhit een oven op 180 gr en bak het geheel in 20 minuten gaar en bruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Randy Coenraad · 4 years ago
    Hoi kokie

    Had een kleine vraag voor hoeveel personen is dit recept?
    Ik nl 7 eters en andere keer 10

    Alvast bedankt

    @voor 10 pers zou ik er 2 maken

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024490