Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Pangsit pedis - pittig gekruide vleeshapjes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Pangsit pedis
pittig gekruide vleeshapjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 loempiavellen
500 gr gehakt
1 ei
500 ml olie

Haluskan:
Boemboe:
3 teentjes knoflook
zout en peper naar smaak
10 rode rawits
3 rode lomboks

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe door het gehakt en kluts het ei. Snijd de loempiavellen in vieren en dan de stukjes diagonaal zodat er driehoekjes gevormd worden. Leg op elk driehoekje een klein beetje van het gehaktmengsel en smeer de randjes in met het geklutse ei. Vouw het driehoekje dicht als een envelopje. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de pakjes hierin. Laat de pangsits daarna goed uitlekken op keukenpapier.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41934777