pittig gekruide vleeshapjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 loempiavellen
500 gr gehakt
1 ei
500 ml olie
Haluskan:
Boemboe:
3 teentjes knoflook
zout en peper naar smaak
10 rode rawits
3 rode lomboks
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe door het gehakt en kluts het ei. Snijd de loempiavellen in vieren en dan de stukjes diagonaal zodat er driehoekjes gevormd worden. Leg op elk driehoekje een klein beetje van het gehaktmengsel en smeer de randjes in met het geklutse ei. Vouw het driehoekje dicht als een envelopje. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de pakjes hierin. Laat de pangsits daarna goed uitlekken op keukenpapier.
ingrediënten:
10 loempiavellen
500 gr gehakt
1 ei
500 ml olie
Haluskan:
Boemboe:
3 teentjes knoflook
zout en peper naar smaak
10 rode rawits
3 rode lomboks
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe door het gehakt en kluts het ei. Snijd de loempiavellen in vieren en dan de stukjes diagonaal zodat er driehoekjes gevormd worden. Leg op elk driehoekje een klein beetje van het gehaktmengsel en smeer de randjes in met het geklutse ei. Vouw het driehoekje dicht als een envelopje. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de pakjes hierin. Laat de pangsits daarna goed uitlekken op keukenpapier.