banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 11 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Pangsit pedis - pittig gekruide vleeshapjes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Pangsit pedis
pittig gekruide vleeshapjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 loempiavellen
500 gr gehakt
1 ei
500 ml olie

Haluskan:
Boemboe:
3 teentjes knoflook
zout en peper naar smaak
10 rode rawits
3 rode lomboks

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe door het gehakt en kluts het ei. Snijd de loempiavellen in vieren en dan de stukjes diagonaal zodat er driehoekjes gevormd worden. Leg op elk driehoekje een klein beetje van het gehaktmengsel en smeer de randjes in met het geklutse ei. Vouw het driehoekje dicht als een envelopje. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de pakjes hierin. Laat de pangsits daarna goed uitlekken op keukenpapier.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38047314