1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pangsit Kakap Berguling
met vis gevulde dumplings

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr snapper
5 teentjes knoflook
100 gr champignons
100 gr tauge
1 lente-ui
3/4 eetl vissaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
22 pangsit/wonton vellen
1 ei, geklopt
olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook, de champignons en de snapper fijn. Snijd de lente-ui in dunne plakjes. Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de knoflook voor 10 seconden. Voeg dan de champginons, de snapper, de tauge, de lente-ui, de vissaus, de peper en het zout toe en bak het geheel gaar. Laat het mengsel goed afkoelen.
Neem een pansit vel en schep wat van het mengsel erop. Vouw het vel dicht als een klein zakjes en plak de randen dicht met wat geklopt ei. Herhaal dit totdat alle vellen en het mengsel gebruikt is.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de pangsit goudbruin. Laat daarna uitlekken.
Serveer daarbij de sambal cocol (zie recept)

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35080806