banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 8 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Pangsit Kakap Berguling - met vis gevulde dumplings
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pangsit Kakap Berguling
met vis gevulde dumplings

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr snapper
5 teentjes knoflook
100 gr champignons
100 gr tauge
1 lente-ui
3/4 eetl vissaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
22 pangsit/wonton vellen
1 ei, geklopt
olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook, de champignons en de snapper fijn. Snijd de lente-ui in dunne plakjes. Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de knoflook voor 10 seconden. Voeg dan de champginons, de snapper, de tauge, de lente-ui, de vissaus, de peper en het zout toe en bak het geheel gaar. Laat het mengsel goed afkoelen.
Neem een pansit vel en schep wat van het mengsel erop. Vouw het vel dicht als een klein zakjes en plak de randen dicht met wat geklopt ei. Herhaal dit totdat alle vellen en het mengsel gebruikt is.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de pangsit goudbruin. Laat daarna uitlekken.
Serveer daarbij de sambal cocol (zie recept)

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39532705