logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Pangsit Kakap Berguling
met vis gevulde dumplings

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr snapper
5 teentjes knoflook
100 gr champignons
100 gr tauge
1 lente-ui
3/4 eetl vissaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
22 pangsit/wonton vellen
1 ei, geklopt
olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook, de champignons en de snapper fijn. Snijd de lente-ui in dunne plakjes. Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de knoflook voor 10 seconden. Voeg dan de champginons, de snapper, de tauge, de lente-ui, de vissaus, de peper en het zout toe en bak het geheel gaar. Laat het mengsel goed afkoelen.
Neem een pansit vel en schep wat van het mengsel erop. Vouw het vel dicht als een klein zakjes en plak de randen dicht met wat geklopt ei. Herhaal dit totdat alle vellen en het mengsel gebruikt is.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de pangsit goudbruin. Laat daarna uitlekken.
Serveer daarbij de sambal cocol (zie recept)

Add comment

Submit

who is online

We have 149 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151326