Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Pangsit Kakap Berguling - met vis gevulde dumplings

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pangsit Kakap Berguling
met vis gevulde dumplings

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr snapper
5 teentjes knoflook
100 gr champignons
100 gr tauge
1 lente-ui
3/4 eetl vissaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
22 pangsit/wonton vellen
1 ei, geklopt
olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook, de champignons en de snapper fijn. Snijd de lente-ui in dunne plakjes. Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de knoflook voor 10 seconden. Voeg dan de champginons, de snapper, de tauge, de lente-ui, de vissaus, de peper en het zout toe en bak het geheel gaar. Laat het mengsel goed afkoelen.
Neem een pansit vel en schep wat van het mengsel erop. Vouw het vel dicht als een klein zakjes en plak de randen dicht met wat geklopt ei. Herhaal dit totdat alle vellen en het mengsel gebruikt is.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de pangsit goudbruin. Laat daarna uitlekken.
Serveer daarbij de sambal cocol (zie recept)

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 325 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42427040