zoeken
Recente reacties

21 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Ayam Rujak - gekruide gestoofde kip in saus
- Ayam Bakar Rica - gekruide kip
- Jjajangmyun - mie met zwarte bonen saus
- Jukut Uni - nangka in een dikke kokossaus
- Sambal Nyuh - Sambal met kokos
- Soto Dengan
- Ayam Cabai Hijau - gebakken kip met groene sambal
- Sayur kerrie jawa
- Gay Hor Nueng - rode kip curry hapjes
- Bun Bo - vlees met pinda's
Pangsit Goreng Udang - gebakken pangsit met garnalen


Pangsit Goreng Udang
gebakken pangsit met garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr garnalen
150 gr kip
2 eetl maizena
1 lente-ui
3 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 theel sesamolie
1/2 theel zout
20 pangsit/wonton vellen
1 eiwit
olie
Cara membuat:
bereiding:
Hak de garnalen en de kip klein. Snijd de lente-ui in kleine stukes en pureer de knoflook.
Meng de garnale, kip, maizena, lente-ui, knoflook, peper, sesamolie en het zout goed door elkaar en verdeel het in gelijke porties.
Wikkel elke portie in een pangsit vel en maak de randen vast met het eiwit. Verhit in een pan de olie en bak de pangsit bruin en gaar. Serveer.
gebakken pangsit met garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr garnalen
150 gr kip
2 eetl maizena
1 lente-ui
3 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 theel sesamolie
1/2 theel zout
20 pangsit/wonton vellen
1 eiwit
olie
Cara membuat:
bereiding:
Hak de garnalen en de kip klein. Snijd de lente-ui in kleine stukes en pureer de knoflook.
Meng de garnale, kip, maizena, lente-ui, knoflook, peper, sesamolie en het zout goed door elkaar en verdeel het in gelijke porties.
Wikkel elke portie in een pangsit vel en maak de randen vast met het eiwit. Verhit in een pan de olie en bak de pangsit bruin en gaar. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.