Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Pangsit Goreng Udang - gebakken pangsit met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pangsit Goreng Udang
gebakken pangsit met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr garnalen
150 gr kip
2 eetl maizena
1 lente-ui
3 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 theel sesamolie
1/2 theel zout
20 pangsit/wonton vellen
1 eiwit
olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de garnalen en de kip klein. Snijd de lente-ui in kleine stukes en pureer de knoflook.
Meng de garnale, kip, maizena, lente-ui, knoflook, peper, sesamolie en het zout goed door elkaar en verdeel het in gelijke porties.
Wikkel elke portie in een pangsit vel en maak de randen vast met het eiwit. Verhit in een pan de olie en bak de pangsit bruin en gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 487 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42091938