Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Pangsit Goreng Udang - gebakken pangsit met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pangsit Goreng Udang
gebakken pangsit met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr garnalen
150 gr kip
2 eetl maizena
1 lente-ui
3 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 theel sesamolie
1/2 theel zout
20 pangsit/wonton vellen
1 eiwit
olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de garnalen en de kip klein. Snijd de lente-ui in kleine stukes en pureer de knoflook.
Meng de garnale, kip, maizena, lente-ui, knoflook, peper, sesamolie en het zout goed door elkaar en verdeel het in gelijke porties.
Wikkel elke portie in een pangsit vel en maak de randen vast met het eiwit. Verhit in een pan de olie en bak de pangsit bruin en gaar. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916739