Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kongnamul muchim  - gekruide tauge

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kongnamul muchim 
gekruide tauge

Ingrediënten:
450 gr tauge
1 lenteui
4 teentjes knoflook
1 eetl sesam olie
1 theel sesam zaad
1/2 theel peper
1/2 theel zout
water
 
voor pittige versie:
2 theel gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl kecap
 
Bereiding:
Was de tauge grondig. Verhit in een pan 250 ml water met het zout en de tauge en kook de tauge voor 7 minuten. Deksel op de pan laten. Giet af en koel de tauge snel af. Hak de knoflook en de lenteui fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 225 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41040861