Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kongnamul muchim  - gekruide tauge

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kongnamul muchim 
gekruide tauge

Ingrediënten:
450 gr tauge
1 lenteui
4 teentjes knoflook
1 eetl sesam olie
1 theel sesam zaad
1/2 theel peper
1/2 theel zout
water
 
voor pittige versie:
2 theel gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl kecap
 
Bereiding:
Was de tauge grondig. Verhit in een pan 250 ml water met het zout en de tauge en kook de tauge voor 7 minuten. Deksel op de pan laten. Giet af en koel de tauge snel af. Hak de knoflook en de lenteui fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264854