Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Maeun gyeranjjim - pittige eieren (banchan)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Maeun gyeranjjim
pittige eieren (banchan)

ingrediënten:
3 eieren
125 ml water
1 1/2 eetle soja saus
2 theel rode peper vlokken
2 bosuitjes
1/2 eetl sesam zaad, geroosterd
1-2 theel sesam olie
 
bereiding:
Hak de bosuitjes fijn. Klop de eieren in een kom op samen met de sojasaus, de peper vlokken, de bosuitjes en het sesam zaad. Stoom dit vervolgens in 15 minuten gaar en besprenkel het met de sesam olie en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 191 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264718