Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Maeun gyeranjjim - pittige eieren (banchan)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Maeun gyeranjjim
pittige eieren (banchan)

ingrediënten:
3 eieren
125 ml water
1 1/2 eetle soja saus
2 theel rode peper vlokken
2 bosuitjes
1/2 eetl sesam zaad, geroosterd
1-2 theel sesam olie
 
bereiding:
Hak de bosuitjes fijn. Klop de eieren in een kom op samen met de sojasaus, de peper vlokken, de bosuitjes en het sesam zaad. Stoom dit vervolgens in 15 minuten gaar en besprenkel het met de sesam olie en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 176 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41040738