Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Frikadel Ikan - visballetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Frikadel Ikan
visballetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 gr. makreel
4 gekookte aardappelen
3 sjalotten, fijngesnipperd
2 teentjes knoflook, geperst
1/2 theel laos
1 ei
sap van 1 limoen
3 eetl peterselie, gehakt
60 gr. boter
2 eetl ketjap manis
2 eetl azijn
zout
paneermeel
400 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Was de vis eerst en breng dan het water met de azijn aan de kook en leg daar de vis in. Laat de vis zachtjes gaar stoven. Haal dan de vis uit de pan, verwijder de graten en maak de vis klein en fijn.
Meng de overige ingrediënten, behalve de olie, goed door elkaar zodat er een smeuige massa ontstaat. Voeg dan de vis toe en meng alles goed doorelkaar. Maak van de massa balletjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak deze balletjes bruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 286 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184656