Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Frikadel Ikan - visballetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Frikadel Ikan
visballetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 gr. makreel
4 gekookte aardappelen
3 sjalotten, fijngesnipperd
2 teentjes knoflook, geperst
1/2 theel laos
1 ei
sap van 1 limoen
3 eetl peterselie, gehakt
60 gr. boter
2 eetl ketjap manis
2 eetl azijn
zout
paneermeel
400 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Was de vis eerst en breng dan het water met de azijn aan de kook en leg daar de vis in. Laat de vis zachtjes gaar stoven. Haal dan de vis uit de pan, verwijder de graten en maak de vis klein en fijn.
Meng de overige ingrediënten, behalve de olie, goed door elkaar zodat er een smeuige massa ontstaat. Voeg dan de vis toe en meng alles goed doorelkaar. Maak van de massa balletjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak deze balletjes bruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911627