Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Ayam Asap Goreng Renyah - gekruid gebakken gerookte kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Asap Goreng Renyah
gekruid gebakken gerookte kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr gerookte kip
2 1/2 eetl taoco
1 theel gekruid zout (zie recept)
1 1/2 theel palmsuiker
2 eetl maizena
olie

Taburan:
garnering:
1/4 theel gekruid zout
2 theel kecap asin

Cara membuat:
bereiding:
Trek de gerookte kip uit elkaar. Meng het vlees met de palmsuiker, het gekruide zout en de taoco en laat dit 30 minuten intrekken. Meng dan de maizena erdoor.
Verhit in een pan de olie to het begint te walmen. Zet het vuur dat lager en bak op middelhoog vuur in een zeef de kip goudbruin en krokant en zet apart.
Strooi dan de het gekruide zout en de kecap erover en serveer.


Gekruid zout
Ingrediënten:
4 eetl zout
2 theel vijfkruidenpoeder

Bereiding:
Meng het goed doorelkaar en rooster het vervolgens totdat de geuren vrijkomen.


Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 232 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083935