banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ikan pandoa - Vis gestoomd in bananenblad met papaya
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan pandoa
Vis gestoomd in bananenblad met papaya
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bonito/tonijn (500 gr)
1 theel zout
1 eetl. limoensap
125 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 theel. gesmolten gula jawa (palmsuiker)
1 tomaat
200 gr cassaveblad
200 gr papayablad
bananenblad
houten prikkers

haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
6 sjalotjes,
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 serehstengel
5 cm kunyit (kurkuma)

Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Marineer de vis met het zout en de limoensap voor 30 minuten.
Meng de boemboe met de kokosmelk, de palmsuiker en wat zout naar smaak. Snijd vervolgens de tomaat in partjes. Verdeel het bananenblad in 8 stukken (30x20cm) evenals de vis, het cassaveblad en het papayablad.
Leg op elk bananenblad de vis, de gemengde boemboe, het cassaveblad, het papayablad en de partjes tomaat. Vouw het bananenblad dicht en zet dit vast met de prikkers. Stoom de vispakketjes in 25 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576976