Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ikan Paku - droog gebakken vis in een kruidige en pittige saus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Ikan Paku         
droog gebakken vis in een kruidige en pittige saus

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
600 gr makreel
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 cm laos
1 serehstengel, gekneusd
1 salam blad
1 eetl asem
zout naar smaak
100 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de makreel in grote stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vis rondom bruin. Schep de vis daarna uit de pan. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Snijd de lomboks in reepjes. Verhit de olie in de wok/wadjan en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de sereh, de laos en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de salam, de asem, het zout, het water en de vis toe en bak dit zachtjes totdat al het vocht is verdampt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233493