banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ikan Paku - droog gebakken vis in een kruidige en pittige saus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Ikan Paku         
droog gebakken vis in een kruidige en pittige saus

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
600 gr makreel
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 cm laos
1 serehstengel, gekneusd
1 salam blad
1 eetl asem
zout naar smaak
100 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de makreel in grote stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vis rondom bruin. Schep de vis daarna uit de pan. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Snijd de lomboks in reepjes. Verhit de olie in de wok/wadjan en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de sereh, de laos en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de salam, de asem, het zout, het water en de vis toe en bak dit zachtjes totdat al het vocht is verdampt. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686392