Geroosterde garnalenpakketjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr verse garnalen
1 bosje citroenbasilicum (kemangi)
200 gr vers geraspte kokos
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers
Haluskan:
Boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
5 rode lomboks
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Hak de garnalen grof fijn. Meng de garnalen met de kokos, het zout, de boemboe en de basilicumblaadjes en vorm 4 porites van het mengsel.
Verpak elke portie in een stuk bananenblad en maak hiervan pakketjes en zet de uiteinden vast met de prikkers. Rooster de pakketjes in 10 minuten boven een houtskoolvuurtje gaar.
ingrediënten:
500 gr verse garnalen
1 bosje citroenbasilicum (kemangi)
200 gr vers geraspte kokos
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers
Haluskan:
Boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
5 rode lomboks
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Hak de garnalen grof fijn. Meng de garnalen met de kokos, het zout, de boemboe en de basilicumblaadjes en vorm 4 porites van het mengsel.
Verpak elke portie in een stuk bananenblad en maak hiervan pakketjes en zet de uiteinden vast met de prikkers. Rooster de pakketjes in 10 minuten boven een houtskoolvuurtje gaar.